Vægttab hos voksne

Jeg kan hjælpe dig med at opnå et varigt vægttab

Bedre kostvaner

Hvis du vil opnå varigt vægttab, er det som oftest nødvendigt at ændre på nogle grundlæggende vaner. Der er mange myter omkring vægttab og mange kure man kan kaste sig ud i, men som regel vil de fleste forsøg på varige vægttab mislykkes, hvis man ikke laver en decideret livsstilsændring. Det jeg kan tilbyde dig er ikke en mirakelkur, men derimod en hjælp til at lære at leve sundt, så du taber dig og holder vægten. Det er ofte hårdt arbejde i starten, men de fleste er jo godt klar over at man ikke kommer sovende til resultater i livets udfordringer, og det gælder desværre også når man skal tabe sig.

Kvinde med målebånd og salat
Jordbær i vand

Tilpasset kostvejledning

Nogle mennesker har brug for en kostplan de kan følge slavisk, mens andre klarer sig med nogle få redskaber omkring måltiders antal, sammensætning og mængder. Hvad der passer dig finder vi ud af sammen og jeg laver en skræddersyet kostplan der opfylder dine behov.

Fysisk aktivitet tilpasset din hverdag

Det er en god ide at være fysisk aktiv samtidig med at man taber sig. Dels hjælper motionen vægttabet på vej, og dels hjælper motionen til at vægttabet holdes. Hvis du har svært ved at komme i gang, kan vi tale om hvordan du skal gribe det an, samt hvor meget fysisk aktivitet du kan indpasse i din hverdag.

Mand der jogger
Scroll to Top

Jeg benytter cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse