Vægttab hos børn

Jeg kan hjælpe dit barn, med at opnå varigt vægttab

Overvægt hos børn

Overvægt hos børn kan skyldes mange forskellige faktorer. Uanset hvad grunden er, kan jeg hjælpe familier med overvægtige børn, med at komme overvægten til livs. Mange børn kan vokse sig ud af en overvægt hvis de stadig vokser i højden. Andre børn skal tabe sig hvis de er færdige med at vokse i højden. For at hjælpe jeres barn, må der nødvendigvis laves nogle ændringer i jeres dagligdag. For at opnå de bedste resultater er det vigtigt, at hele familien er indstillet på at deltage i udfordringen.

2 smilende børn
Barn og forælder ved solnedgang

Børn skal have lov til at være børn

Børn skal ikke på diæt eller kur, men skal spise sig mætte. Det er vigtig at den mad som bliver tilbudt i hjemmet, kan understøtte de udfordringer barnet har. Jeg taler derfor med jer om hvilke madvarer der med fordel kan spises til de forskellige måltider, og i hvilke mængder de kan spises i.

Vejledningerne kan foregå i arbejdstiden eller efter.

Skræddersyet kostforløb til dit barn

Med udgangspunkt i jeres hverdag, laver vi sammen en plan for hvordan I kommer overvægten til livs, hvor jeres barn stadig kan deltage i det sociale fællesskab med andre børn uden at føle sig udenfor eller anderledes.

Børn
Scroll to Top

Jeg benytter cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse