Selve kostvejledningen

Når du køber kostvejledning hos mig

Når du booker et forløb hos mig, kan du købe en eller flere vejledninger. Første vejledning foregår ved, at jeg sammen med dig, gennemgår den kost du normalt indtager. Du fortæller mig, hvad du spiser på en normal hverdag fra du står op til du går i seng. Derfor er det en god ide hvis du har gjort dig lidt tanker omkring hvad du spiser, samt hvilke mængder du spiser, inden vores første møde.

Herefter laver jeg en grundig analyse af din kost i forhold til din problematik. Der kan være mange forskellige grunde til at man vælger at bruge en diætist, og derfor tager jeg udgangspunkt i de elementer i din kost, som har relation til din problemstilling. Ligeledes taler jeg med dig om dine udfordringer i forbindelse med din kost og om hvordan du evt. kan ændre dine vaner.

Glade unge ved solnedgang
blåbær og blomster

Opfølgende vejledninger

Opfølgende vejledninger foregår ved, at vi taler om hvordan det er gået siden sidst. Fx hvad der fungerer for dig og hvad der ikke fungerer, hvad der er svært for dig og hvilke udfordringer du møder. Vi taler om hvordan du får brudt dine vaner og jeg giver dig ideer og inspiration til at komme videre i forløbet.

Første konsultation

Ved første vejledning måler jeg din højde, vægt, fysiske alder og fedtprocent, og jeg udregner dit BMI. Ved de efterfølgende vejledninger bliver du udelukkende vejet så dit BMI kan beregnes i forhold til din nuværende vægt. Hvis du er barn eller ung og stadig vokser i højden vil din højde og vægt blive målt ved hver vejledning.

Kaffe og notesbog
Henriette-Voldmester-klinisk-diaetist

Min baggrund som klinisk diætist

Kliniske diætister har en uddannelse på 3,5 år. Uden denne specifikke uddannelse har du ikke lov til at kalde dig for Klinisk Diætist eller blot Diætist. Vores vejledninger er baseret på dokumenteret videnskabelig forskning og har derfor intet at gøre med smarte mirakel kure, kure hvor du skal udelukke nogle specifikke madvarer, sulte dig, eller spise enorme mængder mad.

Når du booker et forløb hos mig, kan jeg garantere dig en personlig vejledning, hvor jeg følger dig fra start til slut.

Scroll to Top

Jeg benytter cookies for at give dig den bedste brugeroplevelse